Jdi na obsah Jdi na menu
 


Porovnání

3. 4. 2013

 

Porovnání aneb jak dělám drdoly

 

 

 
 
Já sama jsem se stala jejich obrovskou fanynkou a otestovala jsem pro vás dva různé způsoby jejich výroby, a to klasickou "houbičkou" a pak méně známý plastovým vylepšovátkem ;).

 
Jako první jsem testovala "houbičku", pro mě bylo její použití velmi jednoduché, ačkoliv je pravda, že pro dokonalý efekt je potřeba mít už cvik v jeho výrobě. Jinak některé nedokonalosti se dají vypilovat pinetkami a lakem na vlasy ;). 

 

Co je potřeba: 

 

 
POSTUP: 

 


A jako druhá varianta je tohle vylepšovátko. Sama jsem jej neznala, ale přivedla mě na něj kamarádka a nejčastěji jej seženete na různých tržištích a stáncích.
Její použití je snadné, pro mnohé i snadnější než drdoly s houbičkou, krásný výsledek vám zaručí prakticky napoprvé, což se u první varianty ne vždy podaří :(....i když to tak nevypadá.


Co je potřeba:


POSTUP:

 

Celé focení probíhalo za asistence zkušené kadeřnice, která sama přiznala že první varianta je více efektivní - drdol je větší a objemnější. Nicméně samotnou výrobu drdolu upřednostňuje dle druhé varianty, a to nejen kvůli tomu, že se povede prakticky napoprvé, ale také proto že tato výroba drdolu je rychlejší a více variabilnější.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář